series
Hier kun je vanalles lezen over de series waar Mary-Kate en Ashley in spelen!

TWO OF A KIND
De cast!
Hoofdrollen:

Mary-Kate Burke - Mary-Kate Olsen
Ashley Burke - Ashley Olsen
Kevin Burke - Christopher Sieber
Carrie Moore - Sally Wheeler
Paul - Ernie Grunwald
Matt Burke - David Lascher
Eddie Fairbanks - David Valcin

Bijrollen:

Taylor Donovan - Jesse Lee
Max - Orlando Brown
Brian - Martin Spanjers
Nancy Carlson - Samantha Smith
Mrs. Baker - Jean Speegle Howard
Mr. Filmore - Rance Howard

Afleveringen!
1. PUTTING TWO AND TWO TOGETHER
Professor Kevin Burke wil een babysitter voor zijn twaalfjarige dochters, Mary-Kate en Ashley, de tweeling wil graag Carrie, een studente van Kevin als babysitter, maar Kevin wil liever de oude buurvrouw.....

2. THE TUTOR
Mary-Kate krijgt bijles van een jongen, Taylor, om haar wiskunde wat op te halen. Maar Ashley wordt hartstikke verliefd op hem.
Carrie probeert Kevin zover te krijgen dat hij iemand uit vraagt.

3. PRELUDE TO A KISS
Op Ashley's slaapfeestje vertelt Mary-Kate dat ze een keer een jongen gekust heeft, daardoor zijn Ashley's vriendinnen meer geinteresseerd in Mary-Kate dan in haar. Paul bezorgt 's avonds laat een pizza voor Carrie bij Kevin thuis. Als Carrie een tien krijgt, doen de geruchten de ronde dat Kevin en zij een relatie hebben.

4. FIRST CRUSH
Ashley is verliefd op Pokey, maar die vraagt Mary-Kate uit. Kevin betrapt de nieuwe vriend van Carrie op afkijken.

5. BREAKING THEM UP IS HARD TO DO
Mary-Kate en Ashley vinden Kevins nieuwe vriendin, Marcy, niet leuk en ze proberen hen uit elkaar te halen.

6. NIGHTMARE ON CARRIE'S STREET
Mary-Kate en Ashley gaan stiekem naar een halloween feestje van een vriend van Carrie, want ze voelen zich te oud om snoep op te halen.

7. THE HEARTBREAK KID
Mary-Kate krijgt een vogel als huisdier, maar die vliegt weg. Ashley ontmoet Taylor's vriendin, en Taylor wordt ontslagen als bijlesleraar voor Mary-Kate.

8. YOU'VE GOT A FRIEND
Mary-Kate vreest dat Ashley meer tijd doorbrengt met Nicole dan met haar, dus laat ze de vriendschap stuklopen door Ashley te spelen. Carrie probeert iets op te lossen wat in haar ogen slecht is in de vriendschap van Kevin en Eddie.

9. MODEL BEHEVIOR
Ashley doet auditie voor een fotosessie, maar Mary-Kate wordt daar voor uitgekozen. Kevin wordt uitgevraagd door een beroemd fotomodel. Carrie denkt dat dit niet echt is.

10. PEEPING TWINS
Mary-Kate en Ashley begluren hun buren met een telescoop, en ze denken dat ze getuige zijn van een moord. Carrie vindt dat Kevin goed jazz kan spelen op de saxofoon.

11. A VERY CARRIE CHRISTMAS
Carrie brengt een dakloze vriend, Walter mee voor een kerstdiner bij de Burkes. Later op de avond, als Walter het huis uitglipt, neemt hij de kerstcadeautjes mee.

12. LET'S DANCE
Mary-Kate is verliefd op Jeremy. Ashley helpt haar door een afspraak voor hem met haar te regelen. Carrie heeft meer geld nodig, en Kevin neemt haar aan als zijn assistent.

13. SPLIT DECISION
Carrie gaat uit met Kevins dokter, maar komt dan achter een raar geheim. Mary-Kate en Ashley blijven maar ruzie hebben over de kleinste dingen, uiteindelijk verhuist Mary-Kate naar de zolder.

14. MY BOYFRIEND IS BACK
Carrie komt een oud vriendje van haar tegen, om indruk op hem te maken, zegt ze dat ze verloofd is met Kevin. Mary-Kate en Ashley houden een feestje dat uit de hand loopt als hun oppas Paul zichzelf insluit in de kelder.

15. NO MAN'S LAND
Kevin zegt iets verkeerd tegen een van de beste vriendinnen van Carrie. Mary-Kate leert Ashley alles over sport, zodat Ashley op kan vallen bij een vriend van Mary-Kate

16. CARRIE MOVES IN
Carrie wordt uit haar appartement gezet, Kevin herbouwt de kelder om een kamer voor Carrie te maken. Mary-Kate moet een jongen verslaan bij karate die ze erg leuk vind.

17. MR. RIGHT UNDER YOUR NOSE
Nancy, Carrie's vriendin gaat uit met Kevin, en ze Carrie aan het denken over haar relatie met Kevin. Mary-Kate en Ashley gaan gokkken om geld te verdienen voor hun school.

18. WELCOME MATT
Kevin's broer Matt verhuist en trekt in bij de Burkes totdat hij een huis en werk heeft gevonden. Kevin is bezorgt over de jonge en wilde Matt, en die bezorgheid blijkt terecht te zijn als hij Mary-Kate en Ashley meeneemt naar een ijshockey wedstrijd.....

19. THE ODD COUPLES
Mary-Kate en Ashley moeten voor een schoolproject net doen of ze trouwen. Mary-Kate krijgt de stuud van de klas en een slecht begin, Terwijl Ashley de leukste jongen van de klas krijgt en hele goeie banen. Matt en Carrie gaan uit, om Kevin ongelijk te geven.

20. KEVIN BURKE'S DAY OFF
Kevin liegt tegen zijn baas dat hij te ziek is om te werken. Samen met carrie gaat hij ergens naartoe en hij wint een nieuwe auto, het is overal op het nieuws. Ashley wil gaan chearleaden, maar Mary-Kate's nieuwe look maakt Ashley niet echt populair.

21. WHEN A MAN LEAVES A WOMEN
Kevin wil het uitmaken met Nancy, maar hij durft niet. Mary-Kate weigert om te gaan paardrijden met Carrie. Ashley koopt een handtas via internet met de creditcard van Kevin.

22. THE GOODBYE GIRL
Carrie gaat op vakantie naar de Amazone Jungle. Jennifer overtuigt Mary-Kate en Ashley dat Carrie en Kevin perfect zijn voor elkaar.

Karakters!
Mary-Kate Olsen als Mary-Kate Burke

Mary-Kate Burke is een sport type en ze geeft niks om school. Vooral wiskunde is haar slechtste vak.
Mary-Kate geeft ook niks om mode, maar als ze een dag vrij is om model te staan, doet ze daar zeker aan mee ! Haar beste vriendin is haar tweelingzus Ashley, waar ze soms wel eens ruzie mee heeft en haar beste vrienden Brian en Max, waar ze altijd mee basketbalt.

Ashley Olsen als Ashley Burke

Ashley Burke is de tweelingzus van Mary-Kate Burke. Ze zien er wel hetzelfde uit, maar toch is ze heel anders dan haar zus. Ashley houdt van jongens en mode en ze haalt goede cijfers op school. Ze is smoorverliefd op Taylor, die Mary-kate bijles voor wiskunde geeft. Sporten kan ze voor geen meter en ze weet er ook niks van. Alleen dansen doet ze wel graag. Haar beste vriendinnen zijn Mary-Kate, Jennifer en Nicole

Christopher Sieber als Kevin Burke

Kevin Burke is de vader van Mary-Kate en Ashley. Zijn vrouw is pas overleden, dus hij moet zijn dochters alleen opvoeden. Hij is proffessor op een school waar Carrie op zit. Hij is een bezorgde vader die het beste voor zijn dochters wil. Zijn beste vriend is Eddie

Sally Wheeler als Carrie Moore

Carrie Moore is de babysitter van Mary-Kate en Ashley. Ze is een leerling van Kevin. Ze is net als Ashley gek op jongens en net als Mary-Kate haat ze school. Carrie is een aardig, behulpzaam type, maar ze is wel een beetje vreemd. Haar beste vriendin is Nancy, die een oogje op Kevin heeft

Ernie Grunwald als Paul

Paul is een leerling van Kevin en een vriend van Carrie. Hij werkt bij een pizzeria als pizza bezorger en hij is heel slim. Hij weet vooral veel van computers. Hij is heel aardig en behulpzaam, net als Carrie, maar hij is wel een beetje "deuzig"

SERIES OP TV:
Maandag: Full House
Dinsdag: Full House en So Little Time
Woensdag: Full House
Donderdag: Full House
Vrijdag: Full House
Zaterdag: Full House
Zondag: Full House

Full House komt op RTL 4, om 12.00 door de week, zaterdag 11.40 en zondag om 13.50 uur en So Little Time op BBC 1 om 17.35 uur, Nederlandse tijd. Kijken en opnemen dus!

Songtekst So Little Time:
So little time, so much to do
I'd rather spend my days with you
So little time, so much to do
I'd like to spend one day with you
And if that day is not enough
Maybe we can stay in touch
But I'm not making plans for tomorrow
For tomorrow never comes


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden


Copyright 2002-2018