film: new york minute
Verenigde Staten
Komedie/Avontuur
90 minuten

geregisseerd door Dennie Gordon
met Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen en Eugene Levy

Jane en haar zus Roxanne Ryan zijn een dagje in New York. Jane wil proberen een studiebeurs te krijgen, terwijl Rocky Roxanne graag in een rockband wil spelen. Helaas gaat er die dag veel mis, een goede gelegenheid voor de meiden om elkaar beter te leren kennen.

nu iets over mary kate en ashley olsen.

Mary Kate Olsen werd geboren op 13 juni 1986 en kreeg samen met haar tweelingzus Ashley Fuller een centrale rol in de serie "Full House". Omdat een baby niet te lang op de set kan blijven wisselden ze elkaar af. Toen ze iets ouder werden bleek Ashley Fuller minder graag te acteren en was daarom alleen nog te zien in de korte stukjes voor de begincredits. Ze kwam hier echter van terug waarna de meisjes volledige afleveringen afwisselden. In 2 aflevering waren ze beide tegelijk te zien. Buiten de serie maakte ze wel samen platen en speelfilms, met hun productiemaatschappij Dualstar. Van hun eerste CD met kinderliedjes zijn 500.000 exemplaren verkocht. Ook hun tienerfilms, romannetjes en kledinglijn hadden een grote afzet. Op hun 18e verjaardag werden ze officieel president van Dualstar.

Nu iets over Ashley olsen.

Ashley Fuller Olsen werd geboren in 13 juni 1986 en kreeg samen met haar tweelingzus Mary Kate een centrale rol in de serie "Full House". Omdat een baby niet te lang op de set kan blijven wisselen ze elkaar af. Toen ze iets ouder werden bleek Ashley Fuller minder graag te acteren en was daarom alleen nog te zien in de korte stukjes voor de begincredits. Ze kwam hier echter van terug waarna de meisjes volledige afleveringen afwisselden. In 2 aflevering waren ze beide tegelijk te zien. Buiten de serie maakte ze wel samen platen en speelfilms met hun productiemaatschappij Dualstar. Van hun eerste CD met kinderliedjes zijn 500.000 exemplaren verkocht. Ook hun tienerfilms, romannetjes en kledinglijn hadden een grote afzet. Op hun 18e verjaardag werden ze officieel directeur van Dualstar.
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden


Copyright 2002-2018