» iets over allebei
Mary-kate en ashley olsen zijn geboren op vrijdag 13 juni 1986 in Los Angeles. Mary-kate is ongeveer 2 minuten na ashley geboren en hun sterrenbeeld is ook heel toevallig tweeling.
Ze hebben en oudere broer Trent olsen (6-Juni-1984) en een jongere zus Elizabeth ook wel Lizzie genoemd (16-februari-1989).
Bij de leeftijd van 10 waren ze al miljonair, en nu bij hun 18e verjaardag zullen ze Dualstar overnemen en dan zullen ze bijna biljardair zijn!
Hun ouders zijn gescheiden in 1995 hun vader Dave olsen is toen weer opnieuw getrouwd met Mckenzie taylor hun hebben samen ook weer 2 kinderen gekregen.

Ook al lijken ze spreken op elkaar volgens hunzelf zijn ze geen indentieke tweeling en zijn er een heleboel manieren om ze uit elkaar te houden. Zo is Ashley ongeveer 3 a 4 cm. groter dan Mary-kate en heeft Ashley op dit moment blond har en Mary-kate bruin.

Volgens een aantal bronnen zouden Mary-kate en ashley een groei ziekte hebben omdat ze zo klein zijn (ik zelf geloof daar niet veel van).

Ondanks dat ze tweeling zijn houden ze toch van vele verschillende dingen zo wil mary-kate hierna iets met koken gaan doen en Ashley iets met psychologie.
Ook hebben ze totaal verschillende hobbie's mary-kate houdt van paardrijden (ze heeft dan ook 2 paarden CD en Star) en ashley houdt veel van winkelen!

Mary-kate en aslhey waren beroemd op de leeftijd van ongeveer 9 maanden. Een vriendin van de moeder van de tweeling jarnette zij tegen haar dat ze een tweeling zochten voor een nieuwe serie. Eerst hadden de ouders van mary-kate en ashley daar niet zoveel belangstelling voor maar ze hebben mary-kate en ashley toch maar auditie laten doen, en ze kregen de rol in Full House.

In 1991 kregen ze hun eigen manager Robert Thorne hij heeft toen Duelstar mede opgericht. Nu als ze de leeftijd van 18 bereiken zullen ze officiel de eigenaressen zijn van dit bedrijf. Door duelstar werden ze de jongeste producers van Hollywood.

Nadat Full House stopte in 1995 dacht iedereen nooit meer wat van mary-kate en ashley te horen maar niks was minder waar ze hebben toen een aantal video's gemaakt en zelfs hun eigen gameboy spel kwam in de winkel te liggen! En door een nieuw programma Two of a kind. Sleepten ze zich door de moeilijke periode heen!

Zo zijn ze eigenlijk altijd door gegaan ze hebben een aantal boeken en video's tegenwoordig hebben ze zelfs een eigen tijdschrift dat Mary-kate en ashley heet en ze hebben hun eigen kleding lijn voor de Walmart winkels opgezet.


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden


Copyright 2002-2019